SE*Dear John’s Prince Michael – min Champion

Prinsen var på Nerks utställning i Örebro och tog CAC och titel – så nu är han Champion. Jag hade inte hunnit med att bada och fixa honom ordentligt så jag blev glad att han trots det klarade sig i konkurrensen. Det var fantastiskt att se honom så stabil och säker, trots att han bara varit på utställning en gång förut, för många månader sedan, och trots att han är högst fertil och de andra hanarna innan honom både urinmarkerade och visade upp olika revirbeteenden.  Han var lugn och trygg både på domarbordet och i buren bakom. Både i sin egen utställningsbur och när alla vänliga människor ville hälsa. Han var så tålig.  Härligast av allt var nog ändå att bo på hotell själv med honom. Att ha hans jättestora tassar runt halsen, och hans kind mot min när jag sover är så mysigt.

Prince Michael Champion i Örebro 2 Prince Michael Champion i Örebro Prince Michael Champion i Örebro3