007-Kullen – födda 2010-07-19

 Stamtavla

Mitt i sommaren då det var som varmast föddes 7 bröder några dagar för tidigt. Två av bröderna var dödfödda och en tredje levde bara i några dagar. Kvar blev fyra grabbar som snabbt växte sig stora och starka; Roger Moore, Sean Connery, Daniel Craig och Pierce Brosnan. På Birkas utställning 11 dec utnämdes de till ”Bästa kullen” i Kategori II.

MOR: CH S*Kattilaforsens Maud Adams

Maud är en ovanligt vänlig katt och en mycket god mor. Maud är GSD IV normal genom sina föräldrar och testad normal för HCM.

Utställningsresultat

FAR: SC S*Sunnygirl’s Enzo

 

Enzo är en stor och härlig hane som är mycket väluppfostrad mot kattdamer. Han är testad normal för både GSD IV och HCM.

Utställningsresultat

SE*Dear John’s Roger Moore. Röd hane (ems-kod: d). Här på sin första utställning med sin ägare Karolina Karlsson från Bålsta. ”Morris” är stor och lugn och känns mycket som den storebror han är.

 

 

 

SE*Dear John’s Sean Connery. Blåtabby hane (ems-kod: a22). Connery älskar att klättra på människor. Här kättrar han på Daniel och Lovisa. Busiga Connery har stannat i katteriet med mamma Maud.

 

 

 

SE*Dear Johns’s Daniel Craig. Rödsilvertabby hane (ems-kod: ds22). ”Krigaren” är en snäll och lekfull kisse med en vackert rak skogisprofil. Nu bor han hos familjen Ekberg i Nacka som lillebror till Johan, Lisa och Arvid.

 

 

 

SE* Dear John’s Pierce Brosnan. Rödsilvertabby hane (ems-kod: ds22). Vackra Pierce bor i Bromma hos sin lillhusse Viggo som har samma härliga färg på håret som Pierce.