PM-kullen börjar bli flygfärdiga

Det är verkligen härligt att vara med kattungarna. De fick sin första vaccination i förra veckan så de kommer att få stanna hemma tills de är nästan 14 veckor för att hinna få en andra omgång. De är så ljuvligt underbara och börjar bli sådana tydliga personligheter nu när de är 11 veckor.

Prince Michael 11 veckor

Prince Michael. Prince är så makalöst kelig att han hoppar upp i famnen om man inte gosar tillräckligt med honom. Sätter man sig ner för att knyta skorna hoppar han upp och lägger sig på ryggen. På kvällarna är han alldeles tok-kelig och får aldrig nog. Han kommer att växa upp till en härlig knäkatt för kalla vinterkvällar.

Peace Maker 11 veckor

Peace Maker. Peace är den mest nyfikna av alla ungarna. Hon är först framme när något nytt händer och går gärna sin egen väg eller ligger och sover med sin syster Pixie.  Hon ser så härlig ut med sitt silver och sin roliga svans. (Se mer på kattungesidan :)). Hon har varit en av favoriterna för alla barn som har hälsat på så hon har blivit upplyft och kelad med mest av alla.

Platon 11 veckor

Platon Månstrimma. Platon är nog den tuffaste av kattungarna. Han är störst och tyngst och är klart den som bestämmer. Han var tidig med att vilja bli upplyft och kelad med. Att gosa med en människa gick precis lika bra som att gosa med sin mamma redan när han precis öppnat ögonen. Lovisa blev först kär i Platon. Han ville alltid gosa med henne och kröp upp i hennes knä innan han ens kunde gå. Nu älskar hon alla lika mycket.

Pixie 11 veckor

Pixie Marvel. Pixie är också en riktigt kelig typ. Man kan hålla henne hur som helst bara man kelar med henne, men allra helst vill hon ligga på armen med hakan i vädret så att man kommer åt att klia henne ordentligt på hakan. Hon är lite försiktigare än brorsorna, de kan vara rätt vilda och hon föredrar att ta det lite lugnare och studera sin omgivning. Men kastar de sig över henne ger hon tillbaka. Hon är minsann tuffare än de tror. Pixie var den första att spinna och ligger alltid i stolen bredvid mig när jag jobbar hemifrån.

Pelle 11 veckor

Per Morberg. Pelle med sin vita svanstipp är också oerhört gullig. Han tycker precis som de andra ungarna att människor är fantastiska varelser. Och han talar tydligt om när han tycker att det är för ensamt. Då ropar han högt tills man svarar och kommer sedan springande som en kanonkula och börjar spinna innan han ens har hunnit fram. Och så buffar han med sitt lilla duniga huvud. Han var den allra första att vilja komma upp i famnen. Han föddes kelig. Han kunde inte ens öppna ögonen första gången han vände sig till mig för att få komma upp och sedan låg nöjd och glad i min hand.  Pelle ligger alltid på bordet när jag jobbar.