Längtan

På tåget på väg till LinaFina

Nu är jag och Lovisa äntligen på väg till Norge för att hämta LinaFina. LinaFina lämnades hos sin tilltänkte pojkvän, Vemund, för en månad sedan. Tyvärr gick hon ur löp när hon kom fram men för ca en vecka sedan var hon redo att paras. Hoppas att hon nu är dräktig. Vi har verkligen saknat henne så enormt mycket. Hon saknas vid fotändan om nätterna. Och på dagarna saknar vi släpandet på leksaker av en leksugen kisse.

Jag hoppas att katterna där hemma tar emot henne som vanligt. Jag får hålla isär Sean Connery och LinaFina ett tag till. Connery har blivit så himla manlig på sistone och jag vill inte ha några tjuvparningar. Annars är det just de två som är mest förtjusta i varandra. LinaFina ska få vara i samma rum som marsvinen. Hon älskar att sitta och titta på dem där de springer runt och letar mat i sin bur, och hon är noga med att inte röra dem.

Vi kommer vara framme 13:20. Då hämtar Brita oss på stationen. Sedan är det bara några minuter tills vi får gosa med henne igen. Vi längtar sååååååå.