Nippon-kullen 9 veckor

Min vän Annacarin Björne  (mob: 072 333 21 21) har också en härlig kull på fem kattungar efter S*Skottvallen’s Lill Strimma och hennes egen S*Lagboda’s Officer Maya – även kallad Alice av sin familj. I familjen Björne finns två ljuvliga barn, Cornelia och Leonard, som har gjort sitt bästa för att hjälpa till att uppfostra kattungarna och säkerställa att de är vana vid barnskratt, spring i benen, bokläsande och dataspel. Dottern Cornelia älskar Japan och har varit namngivningsgeneral åt ”Nippon-kullen”, därav de speciella namnen.

Stamtavla

YOHIO – Hane – Ems-kod: ns

Yohio som föddes först är en härlig svartsilver-smoke-hane och har fått namn efter Cornelias idol med samma namn.

ITCHIGO – Hane – ems-kod: d 23

Itchigo föddes som den andra kattungen men som den första av de röda. Itchigo betyder jordgubbe på japanska. Och Itchi betyder ett eller första. Vilka vackra tofsar han har 🙂

Aka No Ai – Hane – ems-kod: d 09 24

Aka No ai betyder röd kärlek på japanska. Han är också en extra trevlig liten krabat som gärna kelar mycket och älskar att vara med när det händer.

KAWAII – Hona – ems-kod: fs 09 23

Kawaii betyder söt och gullig men trots det är hon ändå en av de mest kavata av dem allihop. En tuff och kelig skönhet. En utmärkt representant för sin ras.

SAIGO – Hane – ems-kod: ns 09 24

Saigo betyder sist och det var precis vad han var. Han var den sista av de fem i kullen och är inte minst färgmässigt sin pappa upp i dagen.