S*Segersjös Uriel

Ras: Norsk skogkatt
Kön: Hona
Född: 2018-02-20
Färg: Svartsilverspotted med vitt
EMS: NFO ns 09 24
Uppfödare: S*Segersjös Cina Selander
HCM – Normal 2019-04-23 (ålder 1.2.3), – normal 2021-10-11
GSD IV – fri genom föräldrarna
PK def – fri genom föräldrarna

Stamtavla
Utställningsresultat

Kullar:
Midsommarnattsdrömmarna
Z-gossarna
Stjärnorna
Regissörerna

Mitt namn är Uriel

Uriel än ljuvlig liten varelse. Hon tog oss med storm. Hon är social, kelig och nyfiken. Precis som en liten katt ska vara. Dessutom är hon så vansinnigt vacker. Hon har härligt stora tofsar på sina redan stora öron. Hon har kraftig benstomme och har allt som en riktigt fin skogis ska ha. Utom en sak, hon har världens ulligaste babypäls :), men den lär hon byta ut så småningom.

När Uriel var liten sov hon i min säng varje natt. Hon rullade ihop sig på huvudkudden och sov som en stock. På morgonen när hon tyckte att vi hade sovit länge nog kom hon upp med en vippa i sängen så att vi kunde leka lite. Sedan skuttade hon glatt ut till de stora katterna för lite bus. Bäst gillade hon stora snälla Prinsen. Läskigast i huset var de små ulliga kattungarna som vi hade då. Senare upptäckte hon att de var väldigt kul att leka med :).

Nu har hon själv hunnit ha två kullar och hon är en fantastisk mamma. Hon tröttnar aldrig på dem. Inte heller på vår hane Ziv som var den andra kullens pappa. Han ville ligga tillsammans med Uriel och deras bebisar i kattlådan 24-7. En tålmodigare hona finns inte. Inte en när ungarna är flyttklara tröttnar hon 🙂

 S*Segersjös Uriel blev BIS ungdjur på Skogkattmästerskapet 2018