(N) Tingoskattens Triana

Född: 2015-03-13
Färg: Svartsköldpaddsmoke/black tortie smoke
EMS: NFO fs
Far: IC (N) Tingoskattens Lord Santino
Mor:
 IC (N) Tingoskattens Zanne
GSD IV: Negativ genom föräldrarna
PK def: Normal genom gentest
Uppfödare: Tingoskattens, Brita
Genuppsättning: Mönster: a/a – Offspring can be agouti or non-agouti depending on the genetics of the mating. • Dilute Result: D/d – One copy of dilute allele. Offspring can be diluted depending on the genetics of the mating.

Stamtavla

Triana aka Skravlan

(N)Tingoskattens Triana alias ”Skravlan” kom till oss från Norge. Hon har ett härligt temperament och spinner högt bara man tittar på henne. Hon spinner högre än någon annan katt och sover gärna i min säng om nätterna och vill absolut att jag bär runt henne på axeln en lång stund varje dag. Hon är så himla lik min älskade Katniss som gick bort för ett par år sedan – speciellt i sättet visade det sig. När jag såg henne kunde jag bara inte släppa henne. Jag hade saknat Katniss så och här är en lika tokig, kärleksfull och egen liten krabat som dessutom råkar vara kusin till Katniss (Katniss pappa och Trianas mamma är syskon). Men Triana står verkligen på egna ben. Hela familjen har fullt ut tagit henne till hjärtat. Hon gödslar fritt med sin uppskattning så fort hon får minsta uppmärksamhet. Och hon står sig fint i kattgruppen. Men av alla katter älskar hon och Prinsen varandra allra mest. De leker hela dagarna och har samma självklara självsäkerhet. Triana är en solid svartsköldpadda med silver med en färgfördelning som en hyena 🙂 – men en väldigt härlig sådan. Tack Brita för att ”Skravlemusa” som ni kallade henne fick bli min :). Hennes första kull tillsammans med Prinsen har varit underbar både till temperament och utseende. Vilken klippa till mor hon var.

Numera har Triana flyttat till en ny familj med en underbar liten matte som ger en massa kärlek till min älskade Triana. Triana blev så låg i rang när hon inte längre var fertil och tyckte att det blev för jobbigt med de andra honornas kattungar och höga status. Nu behöver hon inte konkurrera med någon om uppmärksamheten.

Puss min lilla Skravlis. Saknar dig enormt.