Nu har de kommit. Caramella fick sex små sötnosar

Den 24 januari fick S*Tante Bluhme’s Fiorella Caramella sin kull tillsammans med (N)Tingoskattens Villemann. Sex stycken blev det:

En röd-vit hane, en creme hane, en röd hane, en brun-vit troligen hona, en hona som är svartsköldpadda med mycket vitt samt en hona som är blåsköldpadda med vitt. Trots att de var så många gick förlossningen bra och alla hade fina vikter. Mamma Caramella verkar ha mycket mjölk för ungarna är tysta som möss och bara sover eller äter. Det ska bli så kul att följa dem. De ser ut att bli jättefina med starka skogisdrag. Mer bilder kommer.

Caramella och Villeman träffades i november. En parning som har känts riktigt lovande då de unga tu kompletterar och förstärker varandra väl. Båda har fantastiska tofsar så jag förväntar mig det samma av ungarna. Caramella har en supervass profil, stora öron och stark haka. Villeman har också en underbar profil och en fantastisk höjd över huvudet. Båda katterna är stora och har en riktigt bra pälskvalitet. Villeman är ljuvligt snäll och Caramella är medveten om vad hon vill. Tillsammans är de perfekta.